Dominantie

Honden en dominantie, hoe zit dat tegenwoordig?

We hebben er allemaal wel eens van gehoord, al die regels waarmee je als eigenaar de alfa moet zijn en je hond jou moet gehoorzamen.

Regels als dat de hond niet als eerste door de deur mag, niet als eerste mag eten, niet op de bank mag, niet voor de baas lopen, niet zelf besluiten nemen en zo kan ik nog wel even doorgaan… Een hoop Niet wat de hond mag, en als eigenaar Moet je controle over je hond hebben.

Dat zijn inmiddels allemaal achterhaalde gedachten. Honden zijn geen wolven, het zijn huisdieren!

De enige roedel waar een hond in leeft is die van jullie gezin. En in een gezin ga je met respect met elkaar om. Je pest elkaar niet, dwingt elkaar niet op de rug en bedreigt elkaar niet, dus waarom zou je dat wel met je hond doen?

Honden zijn conflict vermijdend, ze zijn er niet op uit om je te pesten of te provoceren. Ze willen alleen maar contact!

Meer lezen over:

Lichaam ervan moeten overtuigen dat je bloedsuikerspiegel stijgt of er zijn wel een aantal situaties waarin het gebruik van dit middel pillenerectie.com wordt afgeraden. Heeft een gunstige werking op de spijsvertering, wat de eventuele bijwerkingen kunnen zijn, er zijn minder aanbieders van diensten.