privétraining

Je kan een privé training aanvragen als je binnenkort een pup krijgt of als de hond al bij je is en je in de eigen omgeving wil werken aan de opvoeding van je hond.

Privé puppytraining:

Aan te raden is om al te beginnen voordat de pup komt. In dit voorbereidend gesprek krijg je alle advies over de eerste dagen/nachten met de pup. Zaken als voorbereiding, aankomst in huis, zindelijkheidstraining, benchtraining, socialisatie, rustmomenten, dierenartsbezoek, omgang met katten etc. komen aan bod.
Tevens is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Je ontvangt bij deze afspraak gratis ons complete puppyboek t.w.v. € 17,50.

PUP IN HUIS

Zodra de pup er is worden er in overleg afspraken gemaakt om jullie bij de eerste periode te ondersteunen en de pup de basisregels te leren.
Onderwerpen die besproken en getraind kunnen worden zijn: zit, af, hierkomen, lopen aan de lijn, deurtraining, alleen kunnen blijven, niet opspringen, eten van straat, bijten en verder alles wat je met de pup meemaakt.

 

Hulp bij honden die er al zijn:

Dat kan gaan over lopen aan de lijn, opspringen, hier komen, alleen blijven, omgaan met verkeer/katten/mensen etc.. Alle onderwerpen over alledaagse dingen waar je vragen over hebt of mee wil oefenen.

Aangezien we oefenen in je huis en directe omgeving leert je hond meteen wat daar wel en niet mag en wat er van haar/hem wordt verwacht.

Kosten privé afspraak: € 80,00 per uur (of verrekening daarvan bij korter of langer bezoek).