privétraining

PUPPY SOCIALISATIE
De opvoeding van uw pup begint al bij het ophalen.
De eerste uren, dagen, weken zijn het meest cruciaal voor de opvoeding van uw pup, terwijl er vaak pas later met de puppycursus wordt begonnen. Ik bied daarom deze individuele cursus voor (toekomstige) baasjes met een nieuwe pup.

Leer uw hond kennen, weet wat er van u als baas verwacht wordt en werk met elkaar samen om een evenwichtige hond te krijgen die plezier geeft aan u en iedereen om u heen.

Aan te raden is om al te beginnen voordat de pup bij u komt.
In dit voorbereidend gesprek krijgt u alle advies over de eerste dagen/nachten met uw pup. Zaken als voorbereiding, aankomst in huis, zindelijkheidstraining, benchtraining, socialisatie, rustmomenten, dierenartsbezoek, omgang met katten etc. komen aan bod.
Tevens is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

Zodra uw pup er is worden er in overleg afspraken gemaakt om u bij de eerste periode te ondersteunen en uw pup de basisregels te leren.
Onderwerpen die besproken en getraind kunnen worden zijn: zit, hierkomen, lopen aan de lijn, deurtraining, alleen kunnen blijven, niet opspringen, eten van straat en bijten. En verder alles wat u met uw pup meemaakt.
Aangezien we oefenen in uw huis en directe omgeving leert de pup meteen wat daar wel en niet mag en wat er van hem verwacht wordt.

U kunt ook een privé training aanvragen als uw hond al (enige tijd) bij u is en u hulp nodig heeft bij de opvoeding van uw hond.

Kosten per lesuur: € 50,00.